Unt din Nuci Organic Presat la Rece, 250 g Sun& Seed

46,89 lei

Lipsă stoc

Unt din Nuci Organic Presat la Rece, 250 g Sun&Seed

Stoc epuizat

SKU: 5060096250166 Categorii: , Marca: .

Descriere

Untul din nuci este obtinut prin macinarea mecanica a nucilor si trebuie acordata o atentie speciala acestui unt, in principal datorita compozitiei sale unice de nutrienti. Nucile au “grasimi bune”.  Nucile sunt una din sursele cele mai dense de nutrienti cum ar fi acid alfa-linolenic (ALA), un element esential in acizi grasi omega 3. Nucile sunt singura sursa care contine o cantitate semnificativa de acizi grasi sanatosi omega 3 acizi grasi, 2,6 grame pe uncie, de aproape 9 ori mai mult decat nucile care sunt situate pe locurile imediat urmatoare! Numeroase studii au ajuns la concluzia ca omega 3 ajuta la reducerea riscului de boli de inima, cancer, accident vascular cerebral, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, obezitate si depresie clinica.

Untul din nuci este usor tartinabil si are multe moduri posibile pentru a fi inclus în dieta noastra zilnica.  Acest unt din nuci este realizat din nuci organice, fara alte adaosuri de uleiuri, saruri sau alte fructe cu coaja lemnoasa.

Untul de nuci este bogat în proteine, nutrienti si grasimi nesaturate, este in acelasi timp sarac in grasimi saturate si, desigur, nu contine colesterol. Nucile contin vitamine importante, minerale, antioxidanti si proteine, dar si omega 3. Nucile, reprezinta cel mai simplu mod de a obtine acizi grasi omega 3.

Produs in Marea Britanie din nuci importate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Unt din Nuci Organic Presat la Rece, 250 g Sun& Seed

Unt din Nuci Organic Presat la Rece, 250 g Sun& Seed

46,89 lei

Stoc epuizat