Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Super Alimente (superalimente.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Super Alimente (superalimente.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Super Alimente (superalimente.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul Super Alimente (superalimente.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Super Alimente (superalimente.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Super Alimente (superalimente.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Super Alimente (superalimente.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Super Alimente (superalimente.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Super Alimente (superalimente.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email superalimente@gmail.com.

Care sunt conditiile de livrare?

Termen de livrare

Comenzile au un termen de livrare de 1 – 3 zile lucratoare indiferent de locatie daca sunt expediate prin curier.

ATENTIE: comenzile lansate dupa ora 14 se proceseaza in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile trimise in weekend se proceseaza luni.

Expeditia comenzilor este gratuita?

In Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzi de peste 199 lei.

Se percepe costul transportului (in Bucuresti) in valoare de 10 lei pentru comenzile mai mici de 199 lei.

In tara, transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 399 lei si se percepe taxa de transport dupa cum urmeaza:

– 18 lei pentru comenzile intre 199 şi 399 lei;

– 20 lei pentru comenzile mai mici de 199 lei.

Aceasta optiune de expeditie va fi realizata prin curier rapid.

Pentru oricare dintre optiunile de expeditie, costul transportului include TVA.

Care sunt modalitatile de livrare?

Livrarea produselor se poate face exclusiv prin curier rapid.

Se poate verifica coletul inainte de a fi platita conrtravaloarea comenzii?

Din pacate coletul nu poate fi deschis inainte de achitare.

Factura trebuie achitata integral in momentul in care se primeste coletul. Dacă doriti sa returnati un produs va rugam sa urmati politica noastra de returnare.

De unde voi sti cand va fi expediat coletul?

Veti fi instiintat de catre noi prin email sau telefonic in momentul expedierii coletului. De regula si curierul va contacteaza telefonic inainte de livrare.

Care sunt conditiile de expeditie?

Firmele de curierat cu care colaboram au programul de livrare de luni pana vineri intre orele 09:00-19:00 si sambata intre 09:00-14:00.

De regula curierul va contacteaza telefonic inainte de livrare, insa pot exista şi exceptii.

Firmele de curierat cu care colaboram:

Firma de curierat cu care colaborăm pentru livrarea produselor in Bucuresti si in tara este Fan Courier. Pentru detalii privind livrarea coletului, va rugam sa va adresati noua si nu firmei de curierat.

OBSERVATIE: In cazul in care la adresa de livrare nu este in permanenta cineva in intervalul orar 9:00-19:00, va rugam sa ne specificati un interval orar in care doriti livrarea comenzii. Aveti aceasta posibilitate prin plasarea comenzii online si specificarea in sectiunea „Comentarii comanda” a informatiilor particulare de care doriti sa tinem cont la livrare.

Care sunt modalitatile de plata de care dispun?

Modalitatile de plata disponibile sunt rambursul (plata in numerar curierului, la primirea coletului) sau plata online, direct in site.

 Cum pot returna un produs din comanda sau toata comanda?

Daca doriti sa returnati un produs din orice motiv, puteti s-o faceti in termen de 10 zile lucratoare de la livrare.

Restituirea produselor se va face fara a fi deteriorate si in ambalajele originale, cu sigiliul intact, pe adresa noastra.

Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate.

Va rugam sa trimiteti coletul cu confirmare de primire.

Veti primi contravaloarea marfii returnate in termen de 10 de zile lucrătoare, in contul dumneavoastra bancar.

ATENTIE : Pentru procesarea rapida a returului va rugam ca dupa expedierea acestuia sa ne trimiteti un email la superalimente@gmail.com care sa contina numele dumneavoastra, produsele returnate, motivul returului si datele contului IBAN pentru returnarea banilor.

Adresa de trimitere a retururilor

Retururile se trimit prin curier, la adresa noastra din Bucuresti.

ATENTIE : Va rugam sa nu trimiteti coletul cu optiunea ramburs deoarece trebuie sa verificam mai intai corectitudinea returului. Coletele trimise cu optiunea ramburs vor fi refuzate iar dvs. va trebui sa reluati procedura de retur fara aceasta optiune.

Primirea contravalorii produselor returnate

Contravaloarea marfii returnate se va plati în termen de maxim 10 de zile lucratoare de la primirea returului in contul dumneavoastra bancar.

Daca nu ati gasit raspunsul la intrebarea dumneavoastra in această lista, va rugam sa ne contactaţi la superalimente@gmail.com, sau utilizand formularul de contact de pe site.