Faina De Spelta Tip 630 Demeter Bio 1kg Spielberger
29,00 lei
Doar 2 rămase în stoc - îl poţi avea Sâm, 4 mai
Comandă-l! Astăzi s-au mai uitat la el 9 pers.
Comandă rapid pe:
Livrare in maximum 1-2 zile lucrătoare!
Plată: la livrare ramburs sau cu card bancar!
Livrare Gratuită pentru comenzi peste 250 RON!
Caracteristică specială Speltul are un gust aromat, de nucă și poate fi folosit la coacere precum grâul. În Spielberger Mühle, bobul este măcinat în mai mulți pași pentru a face această făină versatilă, de culoare deschisă.
Mod de pregatire:
Folosiți făină de tip spelt 630 pentru toate produsele de patiserie de culoare deschisă cu drojdie, chifle, prăjituri și aluat de pizza.
Rețetă de bază: Aluat de drojdie sărată, de ex. Pentru ciabatta, pâine albă sau bază de pizza Ingrediente: 1 kg făină de spelta tip 630, 20 g sare, 20 g drojdie, aprox.700 ml apă călduță Preparare: Se face o fântână în făină, se sfărâmă drojdia si adauga putina apa Se amesteca faina. Acoperiți și lăsați aluatul să crească aproximativ 15 minute. Apoi amestecați toate ingredientele împreună și frământați energic. Se lasă să crească încă 30 de minute, apoi se modelează în forma dorită (se formează pâinea sau se întinde pe o foaie) și se lasă să crească din nou timp de 10 minute. Într-un preîncălzit
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Boabele care conțin gluten conțin spelta
Energie kJ / kcal 1460 kJ / 344 kcal grăsimi 1,3 g din care acizi grași saturați 0,1 g carbohidrați 68,9 g din care zahăr 0,8 g proteine 12,4 g sare 0,01 g
Produs in Germania