Tampoane interne bio cu aplicator Natracare normal, 16 buc

27,50 lei

Lipsă stoc

Tampoane interne bio cu aplicator Natracare normal, 16 buc

Stoc epuizat

SKU: 782126003008 Categorie: Marca: .

Descriere

De ce sa alegi tampoane interne organice?

Majoritatea tampoanelor conventionale sunt facut cu o combinatie de fibre de celuloza si bumbac neorganic si de obicei sunt albite cu clor. Unele tampoane chiar sunt acoperite cu o folie de plastic sau sunt vopsite in culori diverse. Celuloza este o fibra foarte absorbanta care absoarbe rapid sangele menstrual dar in acelasi timp poate sa usuce mucoasa vaginala protectoare.

Natracare crede ca femeile nu ar trebui sa fie expuse la reziduuri de pesticide, ftalati, vopseluri si dioxine, in special intr-o parte a corpului atat de sensibila si absorbatoare.

Folosind numai bumbac 100% organic si nimic altceva, stii exact ce pui in corpul tau.

Fara clor, celuloza, plastic sau vopsea.

Biodegradabil.

Aplicatorul din carton este fin si aluneca cu usurinta. Materialul folosit la acest aplicator biodegradabil este fara clor.

Se extinde pe lungime. Tampoanele interne cu aplicator sunt produse din bumbac organic 100%. Pe masura ce bumbacul absoarbe lichidul menstrual, tamponul se expandeaza pe lungime.

Tamponul se scoate cu usurinta datorita atei din bumbac atasate la tampon.

Pachetul contine 16 tampoane.

Studii independente de cercetare, desfasurate de New York University Medical School sugereaza ca folosirea tampoanelor din bumbac 100% poate reduce riscul de aparitie a Sindromului de Soc Toxic, prin comparatie cu folosirea ampoanelor ce contin celuloza. In aceste studii au fost incluse si tampoanele Natracare, iar la teste ele nu au produs bacteriile responsabile de aparitia Sindromului de Soc Toxic. Toate produsele care contin celuloza au produs aceste bacterii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tampoane Interne Bio Cu Aplicator Natracare Normal, 16 Buc

Tampoane interne bio cu aplicator Natracare normal, 16 buc

27,50 lei

Stoc epuizat