Descriere
Produs Kosher.
Guma xantan ajuta la legarea painii fara gluten si a produselor coapte, daca nu este deja inclusa in amestecul de faina.
Paine: 2 lingurite pentru 500 g de faina; prajitura: 1/4 Lingurita pentru 200 g faina;
Produse de patiserie: un varf de cutit pentru 100 g de faina;
Sos: o lingura pentru 2 linguri de ulei, amestecati si adaugati 500/600 ml de lichid rece inainte de incalzire si condimentare.
Pentru mai puternică structură firimitură și-a redus mărunțire în gluten de copt.
Acest 100g pachet poate fi utilizate într-o varietate de gluten rețete de copt
Acest produs este Coeliac UK Vegan și Kosher certificate.
Ingrediente: gumă xantan.
Fara gluten,lapte, arahide, ouă și soia.
Mod de depozitare:
înlocuiți capacul și se păstrează într-un loc răcoros și uscat.
Ambalat in marea BRITANIE.
Nu există recenzii până acum.