Chlorella Pudra Organica Cruda

30,00 lei49,40 lei

-5% Off

Chlorella Pudra Organica Cruda

Golește

Livrare in maximum 1-2 zile lucrătoare!
Plată: la livrare ramburs sau cu card bancar!
Livrare Gratuită pentru comenzi peste 250 RON!
SKU: 5060308820316-m Categorii: , Marca: .

Descriere

Chlorella este o alga verde unicelulare care face parte din familia Chlorophyta. Chlorella uscata contine aproximativ 45% proteine, 20% grasime, 20% carbohidrati, 5% fibre si 10% minerale si vitamine. Prin urmare multi oameni cred ca este o sursa atractiva de mancare pentru ca aceasta este bogata în proteine si alte elemente nutritive esentiale.

Curatarea  sângelui si transportul oxigenul prin tesuturi

Chlorella poate elimina deseurile metabolice din sângele nostru, deoarece  datorita consitentei sale fibroase se poate fixa de metalele grele si pesticidele care se pot acumula in sange. Un sange curat cu o abundenta de celule rosii este esential pentru organismul nostru pentru a functiona corect. În plus, Chlorella este bogata in clorofila. Clorofila este foarte similara cu hemoglobina, o proteina care se gaseste în celulele rosii din sânge. Hemoglobina poarta oxigenul prin tesuturi alimentand astfel  tot corpul nostru. Singura diferents dintre Clorofila si hemoglobina este aceea ca in centrul clorofilei exista o molecula de magneziu, in timp ce in centrul hemoglobinei exista o molecula de fier. Continutul de magneziu este important pentru ca inima noastra sa bata în mod corespunzator de fiecare data. În plus, clorofila poate ajuta la producerea de celule rosii din sânge, astfel încât unii oameni de stiinta au sugerat deja sa se utilizeze clorofila pentru tratarea anemiei.

Îmbunatatirea digestiei

Enzimele sunt substante importante în corpul nostru. Chlorella contine chlorophyllase si pepsina care sunt enzimele digestive. . Chlorella are multe tipuri diferite de enzime de care corpul nostru are nevoie. Sa constatat ca utilizand Chlorella  se poate îmbunatati scaunul urat mirositor. În plus, de asemenea, sa constatat ca clorofila pot ajuta la alinarea constipatie.

Echilibrarea nivelului PH-ului

Corpul nostru trebuie sa mentina un echilibru între alcalin si acid, iar echilibrul ar trebui sa fie neutru, cu valorile pH-ului în jurul 7.2-7.4. Din pacate, majoritatea dintre noi consuma alimente prajite, alimente procesate, fast-food, si bauturi racoritoare (cu un pH de 2,7) în fiecare zi, iar cele mai multe dintre valorile pH-ul nostru nu sunt echilibrate. Un mediu acid poate duce la multe boli, cu toate acestea, astfel de boli nu vor începe probabil într-un mediu alcalin. Chlorella este alcalina. Prin urmare, consumul de Chlorella ne poate ajuta sa mentinem o valoare a PH-ului neutru.

Normalizarea glicemiei si echilibru tensiunii arteriale

Cercetarile au aratat ca Chlorella poate ajuta, de asemenea, in normalizarea zaharului din sânge în cazurile de nivelului  scazut de zahar in sânge (hipoglicemie). Nivelul corect  de zahar din sange este esential pentru a mentine functionarea metabolic corecta a creierul nostru, a temperaturii corpului si a energiei. În plus, Hipertensiunea arteriala este unul dintre factorii de risc major în atac de cord si accident vascular cerebral. Studiile au demonstrat ca utilizarea regulata a Chlorellei reduce presiunea arteriala si previne accidentul vascular cerebral.

Chlorella Pudra Organica

Pudra organica de Chlorella poate fi consumata de catre adulti, vârstnici si copii cu vârsta de peste doi ani. Aceasta contine toate componentele esentiale pentru viata. O doza zilnica de 3-4 grame de pulbere Chlorella este recomandata. Cel mai bine este sa fie luata cu aproximativ o jumatate de ora înainte de mese pentru beneficii optime pentru digestie.

Informații suplimentare

Greutate

125 g, 250 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Chlorella Pudra Organica Cruda

Chlorella Pudra Organica Cruda

Select Options
Golește